Ha egy receptbe vaj kell (nem RAMA), akkor mit használtok?
Figyelt kérdés
Teavajat? Van ezenkívül más VAJ is?2010. ápr. 16. 19:59
1/7 anonim válasza:
van szendvics vaj is, én teavajat használok.
Van amihez pedig zsírt. tésztához, krémhez mindig vajat, margarin helyett is.
3/7 anonim válasza:
Teavajat,a szendvicsvaj nagyon vizes,nem jó a tésztába.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem sok különbség van sütés-főzésnél a vaj és a margarin között. De ha van itthon, akkor teavajat használok, ha nincs, akkor margarint.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Pl legutóbb a sógornőm hívta fel a figyelmemet, hogy a linzer tésztába is érdemesebb vajat használni. Mondjuk én eddig sütéshez mindig csak Rama margarint használtam, de valóban pl krémekhez biztos, hogy finomabb lenne a teavaj. Illetve, lehet, hogy a tészta ezzel omlósabb lenne? Mondjuk árban nagyon nem mindegy!
2010. ápr. 17. 08:23
7/7 anonim válasza:
azt használom ami a legolcsóbb...
nem a vajon múlik,tudok igy is finomakat sütni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!