Bundáskenyeret mivel turbóznátok fel?
Figyelt kérdés
Nemrég kipróbáltuk a sütőben sült bundás kenyeret, sokkal finomabb mint a forró olajban kisült. A recept szerint itt a felvert tojásba 1 doboz tejföl is kerül. Röviden kizsírozott tepsibe kell rakni a bemártott kenyereket és szépen megsütni. Felmerült, hogy esetleg mást is lehetne akkor már belekeverni esetleg beleturmixolni a tojásba, főtt krumplitól kezdve a kelbimbóig. Ti milyen alapanyagot diszpergálnátok még a tojásemulzióba, és milyen fűszereket, magokat, liszteket hogy megmaradjon az ízharmónia?2016. júl. 17. 14:05
11/12 anonim válasza:
Én a felvert tojáshoz szoktam tenni sót, borsot, majoránnát, fokhagymaport, és fokhagymás tejföllel, reszelt sajttal szoktam enni, miután kisült.
12/12 anonim válasza:
Nyers reszelt krumpli, reszelt hagyma, bors a felvert tojásba. Bár ez már a tócsni és a bundáskenyér házasítása, de nagyon finom, és borzasztóan laktató. Most kovászos uborkával simán egy ebédre is megfelel. Máskor kecsap, mustár, fokhagymás tejföl is lehet a kísérője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!