Lecsóba a só bors paprikán kívül milyen fűszert lehetne még tenni?
Köszi, a kömény pont nekem is eszembe jutott, és így tényleg finom. A fokhagymát azt bele kellett volna főzni, így utólag már nem jó, bár lehet hogy van granulátumom is...
Nézegettem recepteket, de a kolbász meg a szalonna a fő különbség, azt meg most nem akartam belerakni...
Só és bors bőven elég. Mondjuk én natúr lecsót szoktam. Nem.rakok bele kolbászt, sem szalonnát
A kömény erősen elviszi az ízét. Én nem raknék bele. Bár ha neked úgy ízlik. A fokhagyma jó is lehet bele. Aki szereti, rakjon bele. Kóstoltam már úgy. Én azt sem szeretem benne, de ha nincs más, megeszem. Ötletnek jó. Egy kis adaggal lehet játszani.
A köménymagos elkészítésnél hogy csinálod?
Köszönöm mindenkinek, a fokhagymát nyersen nem tolerálja a család, így azt hanyagoltam, de végül finom lett, így is csak ketten ettük, a gyerekek nem kértek (vagy nem kaphattak, allergia miatt).
Legközelebb lehet hogy fokhagymát is belefőzök...
Szinte mindenbe teszek borsót, de lecsóba csak sót. A zöldségektől lesz finom, bár tény, hogy én is csak ősszel tudok venni ízes paradicsomot, így nyáron is befőttből megy a lecsó... De soha, soha nem ízetlen, dehogyis.
Rossz alapanyagon szerintem nem segít semmi fűszer, jó, talán valamit, de nem lesz olyan.
Végigolvastam a kommenteket, de mintha a hagymát nem látnám az alapanyagok közt. Én mindig az apróra vágott hagyma dinsztelésével kezdem a lecsó készítést.
Nem tudom, ez fűszer vagy alapanyag?
Nem a hagymát hiányolod a lecsó ízvilágából?
Hagyma, paprika, paradicsom - ezek alapanyagok.
Valóban sokat számít, ha ezek önmagukban is finomak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!