Kevés lett a töltött paprikán a szaft, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csináljak még egy paradicsomos mártást?2014. szept. 3. 14:17
1/10 anonim válasza:
Ha pisilned kell, ahhoz is kiírsz egy kérdést, hogy kimenj-e a WC-re?
2/10 anonim válasza:
de hogy válaszoljak: igen, az pl. egy jó megoldás, ha csinálsz hozzá még mártást. Esetleg kilopod a paprikák felét, és akkor a meglevő mártás is elég.
3/10 Trafó1 válasza:
Csinálj rá még mártást.
A lükékkel ne törődj:-))
4/10 A kérdező kommentje:
Nem,csak nem tudom hogy mit csináljak vele. Gondoltam vízre,de félek vizes lesz. Viszont nem tuom hogy jó megoldás lenne e az új mártás készítése mert nem főne egyben a gombócokkal....,de ez hangzik jobban,gondoltam megkérdezem.
2014. szept. 3. 14:26
5/10 anonim válasza:
Külön készíts egy kis lábosban vagy fazékban paradicsomszószt, és amikor a paprika megfőtt, akkor hozzáöntöd. Jó étvágyat!
6/10 anonim válasza:
Szedd ki a gombócokat, és úgy főzd össze kicsit a régi mártással az újat, majd vissza gombócok és összerottyantod.
7/10 anonim válasza:
Nagy az életképtelenség manapság.
8/10 *Victorique* válasza:
jó az a gombócok nélkül is :) meg úgyis összekevered a másikkal.
9/10 anonim válasza:
Csak a plusz paradicsom a megoldás. Én is nagyadag töltöttpaprikát szoktam főzni, de többnyire megmarad 4-5 gombóc, a mártás pedig majdnem elfogy, szóval kevés a maradékhoz.
Ilyenkor lefagyasztom a gombocócokat a kevés szafttal, majd, amikor később felhasználom, akkor csinálok egy kellő adagnyi paradicsomszószt, és a kiengedett gombócokkal összeforralom.
Remélem azóta sikerült megoldanod a gordiuszi csomót :)
10/10 anonim válasza:
Nekem is sokszor volt már kevés másnapra a szaft, ilyenkor csinálok hozzá még, és összeforralom, nagyon finom így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!