Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rizibizi megromolhat egy-két...

Rizibizi megromolhat egy-két óra alatt?

Figyelt kérdés
Étteremben vásároltunk ma ebédet.fél 1kor ettem belőle pár villával,utána hűtőbe tettem a lezárt éttermi papírdobozában.férjem fél5 kor akart enni , de szerinte romlott.nem mondom biztosra hogy jó e vagy sem.lehet csak a borsótól van fura illata?ha romlott volt már beteg lennék tőle?
2016. jún. 22. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár óra alatt nem romolhat meg, vagy eleve sem volt friss vagy valamiért furának tűnik a férjednek, valami hozzávalónak a szaga nem tetszik neki benne, lehet, hogy szuperérzékeny (ahogy pl. én is megéreztem anno a tejen, hogy nem totál friss, hanem 1 napos, pedig még sokáig jó volt).
2016. jún. 22. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Az étteremben vagy tegnap, vagy hajnalban főzték, a mai kiszállítást.Azt sem tudni, hogy tárolták, és a borsó nagyon könnyen savanyodhat, (főleg, hogy konzervből készítik). Lehet, hogy igaza van a férjednek, ha nem ízlik már neki.

Betegek azért nem lesztek tőle, esetleg egy kellemetlen éjszaka, futással...

2016. jún. 22. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:

"fél 1kor ettem belőle pár villával,utána hűtőbe tettem a lezárt éttermi papírdobozában"

Ha nem vártad meg, hogy teljesen kihűljön, hanem úgy zártad le, és tetted be a hűtőbe, lehet, hogy erjedésnek indult, először csak a borsó... És valóban, ki tudja, hogy az étteremben mikor főzték.

2016. jún. 23. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!