Megromolhat így az étel?
Tegnap kivettem a fagyasztóból a csirkecombokat. Elősütöttem,hogy ma hamar kész legyen. Most pedig sütöm már. Kimegyünk ebéd előtt a temetőbe, de a hús lehet, hogy addigra ki fog hűlni. Ha a kihűlt húst újra megmelegítem, akkor -az előbb leírt folyamat után- lesz valami baja? Megromolhat így? Más csinálta már így? Lett baja a húsnak? Örülnék a gyors válasznak, mert akkor csinálnom kell gyorsan valami mást!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Ezt nem is értem.
Mitől romlana meg a hús attól, hogy kint marad 1 órára???
Soha életedben nem főztél még??
Rendszeresen főzök, családom van, de ezt így még sosem csináltam. Amúgy azért gondoltam, hogy megromlik, mert tegnap olvasztottam ki, azután főztem egy kicsit, aztán megint be a hűtőbe, ma megsütöttem teljesen, és most már kész is, de majd csak kettőkor fogunk enni. Így is azt mondod, hogy nem romolhatott meg?
Amúgy nem értem, hogy miért kell így lehurrogni. Te is azért vagy ezen az oldalon, mert gondolom szoktál kérdéseket feltenni, és te sem azt a választ várnád, hogy lehurrogjanak. Gondolom én.... Akkor légyszíves te se tedd ezt! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!