Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki nagyon egyszerű recepte...

Valaki nagyon egyszerű receptet éticsigára írna nekem? :D

Figyelt kérdés

#csiga #televanveleakert
2016. jún. 11. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1. fokhagymás-fűszervajas csigák

Ha a csiga a házában van, akkor töltsd meg a fűszervajjal és süsd sütőben. Ha ház nélküliek, akkor melegítsd össze serpenyőben a hozzávalókat és pirítsd meg az előfőzött csigákat.

24 darab csiguszhoz 16 ek. vaj, só, bors, friss petrezselyem ízlés szerint, 3 gerezd fokhagyma, 1 ek. fehérbor

2. Paradicsomos csigák

5 csigához 1 hagyma, 3 paprika, 1 paradicsom, 1ek. olívaolaj, só, bors, zöldfűszerek (pl. bazsalikom vagy oregánó, esetleg rozmaring) ízlés szerint.

A csigát sóval főzd meg, közben egy serpenyőben forrald össze a hozzávalókat, majd forgasd meg benne a csigákat.

2016. jún. 11. 21:12
 2/8 A kérdező kommentje:
És a zsigerzacskóját is meglehet kajolni?
2016. jún. 11. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2016. jún. 11. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:
És mit töltesz meg az elsőnél, a házát? és ha benne van a csiga akkor hogy? xd és a háza is ehető? nem értem én ezt xd
2016. jún. 11. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Beletömöd a csiguszt a házba és arrarakod a tölteléket. A házát természetesen nem lehet megenni, csak praktikus a töltéshez illetve jól mutat a tálalásnál (mint a kagylónál is pl.)
2016. jún. 11. 22:01
 6/8 A kérdező kommentje:
ahham na most már világos :D köszönöm!:)
2016. jún. 11. 22:08
 7/8 anonim válasza:
Mondja valaki, hogy ez csak poén.
2016. júl. 9. 18:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Kimelj a hulyesegtol, minden nemzet eszik olyat amitol mashol undorodnak, mi pl a malacot :)
2016. júl. 9. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!