3/7 anonim válasza:
én mindig kávédarálóval készítem kristálycukorból a porcukrot - az nagyon jó mások tésztájába is:D
4/7 anonim válasza:
Gondolom, mákos tészta.:-) Jó rá, csak jó meleg legyen a tészta, mikor meghinted.
5/7 anonim válasza:
daráld le
mákos tészta (ha tényleg az) szerintem nem lenne jó kristály cukorral
6/7 A kérdező kommentje:
elnézést mindenkitől, mákos tészta akart lenni. :-D
2016. jún. 1. 11:35
7/7 anonim válasza:
egyszer-egyszer jó. De inkább vegyél porcukrot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!