Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krémes, rágás nélkül ehető...

Krémes, rágás nélkül ehető ételek?

Figyelt kérdés
SOS emberek leesett a fogam, nem tudok rágni, doki csak egy hét múlva lesz. Nagyon éhes vagyok, miket tudnék enni amiket csak nyelni kell és tápláló, laktató?? Eddig ezeket ettem: zabkása (előtte tejbe áztatva hogy puha legyen) , gyümölcs turmixok chia maggal, babapiskótával, tejbegríz, krumplipüré, krémlevesek.
2016. máj. 31. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Mindent le lehet turmixolni, pépesíteni...

Ismerek olyat aki baleset miatt szálzárat kapott, és szívószállal evett napokig.

Mindent leturmixolt, ette a pörköltet nokedlival is így:-D

De tényleg.

2016. máj. 31. 15:06
 2/11 anonim ***** válasza:

szájzár-at akartam írni

bocs

2016. máj. 31. 15:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az elözö írta, turmoxold le az ételeket, akkor meg tudod enni, és gyakorlatilag mindent lehet pépesíteni.
2016. máj. 31. 15:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom ...csak az a helyzet, hogy valahogy nincs gusztusom turmixolt spagettit vagy turmixolt bablevest enni. Egyszerűen nem megy. Ezért keresem olyan kajákat amiket turmixolás nélkül is könnyen meg tudok enni.
2016. máj. 31. 15:19
 5/11 A kérdező kommentje:
De mindenkinek ment a zöld pacsi :-)
2016. máj. 31. 15:20
 6/11 anonim válasza:
100%
Viccen kívül, kóstolj bébiételeket, eskü nagyon finomak! :D Van spagettis, husis, zöldséges, gyümölcsös, ráadásul egészségesek is.
2016. máj. 31. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
sárgaborsó leves, rakott kel, mákos guba, tojásrántotta, madártej, reszelt alma, sült hal, szerintem ezeket rágás nélkül is meg lehet enni, csak kicsit "forgasd át" a szádban. :)
2016. máj. 31. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

Mindent tudsz enni szinte, turmixolj, villával törd össze a zöldségeket a levesbe, vágd fel apróra a húst, savanyúságot, zöldséget. A gyümölcs finom turmixolva szívószállal, a fasírtot, töltött káposztát meg tudod enni, a többi darált húsos kaját is.

Szerencsére fagylalt szezon van, azzal is jóllakhatsz, palacsinta is lecsúszik rágás nélkül, rántotta is, sok minden.

2016. máj. 31. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is a bébiételt mondanám. Annyi, hogy érdemes után sózni, fűszerezni.

Főzelékek, krémlevesek, májkrém, zöldségpástétomok

2016. máj. 31. 16:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Hagymás törtkrumpli, sült csirkemájjal,zellerpüré, céklapüré nagyon puha csirkehússal, májgombócleves,tojásételek és sok minden még, amiket már leírtak. Nem kell okvetlenül turmixolni, ezeket pl villával is összenyomhatod, simán le fog csúszni és ízletesek is.A spagettit is lehet miszlikbe aprítani és valamilyen szósszal leöntve, vagy tejföllel, apró sonkával, reszeltsajttal simán meg tudod enni.

Kitartást :)

2016. máj. 31. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!