Mit főzzek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van csirke nyak bőre,olaj,paprika,fűszerek,tejföl,rizs.Kb. Ennyi amim van.Gyerek vagyok.A szüleim dolgoznak es most egyedul vagyok itthon.Tehat normalis válaszokat szeretnék,hogy mit főzzek.Olyan ne is írjon ide aki csak bunkózni akar.Vagy pedig oltogatni.En csak egy receptet szeretnek kerni.Amúgy mire hazajönnek a szüleik addigra szeretném elkészíteni.Este 7-re jönnek haza.Meglepi lenne nékik.##fozesii
2016. máj. 14. 16:08
1/7 anonim válasza:
ŐŐ a csirkés dolgot nem igazán értem. Van csirkenyak bőre vagy van csirke nyak ÉS bőre? :D
Egyébként olajon dinsztelj meg hagymát, dobd rá a paprikát, fűszerezd, öntsd le a tejföllel és forrald fel 1x. Kb. 15 perc. Ezalatt megfő a rizs. Összekevered és kész is :)
2/7 A kérdező kommentje:
Csirke nyak bőre.Tehát bőr.
2016. máj. 14. 16:26
4/7 anonim válasza:
Csirkr nyak bőrt süssd meg és tedd félre a maradék olajban piritsd le a rizst, és főzd meg!
5/7 anonim válasza:
Lecsos rizs? Ha van otthon paprika es paradicsom nyersen v uvegben.
6/7 anonim válasza:
Ezekből semmi ehetőt nem lehet csinálni.
7/7 anonim válasza:
Nézz még szét: tojás + liszt = palacsinta
Krumpli-hagyma = paprikás krumpli
Valami száraz-tészta a szekrényben, spájzban: akkor azt is megfőzheted, tejföllel megöntözve, sütőben összepirítod
Kutakodjál még, és írd ide, valamit egész biztosan találsz még azon kívül, ami a hűtőben van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!