Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi illik/megy a paradicsom...

Mi illik/megy a paradicsom leveshez amit 1-2 napig ehetünk?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 18:33
 1/8 A kérdező kommentje:
vmi amit másnap megmelegítve is jó.olcsó is legyen.köszi
2010. ápr. 8. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
rakott krumpli?
2010. ápr. 8. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
pásztor tarhonya, vagy ha van egy kis sertés húsod, akkor tarhonyás hús házi tarhonyából. ha kell valamelyik receptje jelezd és leírom. a rakott krumpli drága is és nem olyan fincsi melegítve szerintem....
2010. ápr. 8. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat.várom a többit is ha még van ötletetek.

igen a rakott krumpli kicsit drága és melegítve nem olyan már...

2.válaszoló!légyszi írd le mindkét receptet(ha nem teher).érdekel!köszönöm elöre is.

2010. ápr. 8. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Édesanyám krumplis tésztát szokott készíteni hozzá.
2010. ápr. 8. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Rizses hús vagy valamihez rizi-bizi.
2010. ápr. 8. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

1. Pásztor tarhonya (ez a drágább azt hiszem)

Füstölt szalonnát (hús nélküli is jó, ha nincs jó a sima zsír)felkockázod, egy nagyobb lábosban odateszed pirítod. Ráteszed a tarhonyát (egy csomaggal szoktam) pirítod azt is. Hámozol néhány darab krumplit, attól függ mennyire vagytok krumplisak, felkockázod, hozzáteszed. majd hozzá egy darab lecsókolbászt (főzőkolbászt)felkarikázva, kicsit pirítod vele, meg egy fej hagymát is rákockázol. Só, bors, delikát, felöntöd bőven vízzel, letakarod és fedő alatt lassú tűzön készre főzöd, néha megkavarod. Ha nem telik rá, kihagyod a kolbászt, ha telik tehetsz hozzá virslit is pluszban.



2. Tarhonyás hús

Sertéscombot felteszed bő, háromszoros vízben főni, pörkölt szerűen elkészítve. Míg az fő, 1-2 tojásból jó kemény tésztát gyúrsz, lereszeled egy tepsibe a nagy-lyukú reszelőn, és berakod a sütőbe felpirítod, félidőnél kiveszed, összetöröd, megforgatod, kezedre vigyázol mert éget, visszarakod, pirítod. Ha eléggé megpirult hozzáöntöd a pörkölthöz, ha a husi már jó félig kész, de inkább már majdnem teljesen puha, és együtt puhára főzöd. Utánafűszerezel ha kell, és öntesz vizet is rá, ha nem elég, és kemény még a tarhonya. Savanyú ubival isteni. Remélem tudtam segíteni.

2010. ápr. 9. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ mindenkinek:-)

20:48-nak,nagyon köszi a recepteket,mindkettöt elkészítem(persze nem egy nap:-)),fincsi lehet.üdv -E-

2010. ápr. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!