Mivel töltsem meg a palacsintákat?
Már írtam itt a kedvencemet:
Gesztenye masszát ki kell keverni egy kis rumaromával, esetleg kis tejszínnel, hogy lágyabb legyen. Beletölteni a palacsintába néhány szem meggybefőttel, feltekerve bele egy hőálló tálba, csokidarabokkal megszórni, és azt sütőben ráolvasztani!
Nem igazán diétás kaja!
A túrósat mi így csináljuk:
1/4 kg túróhoz hozzákeverünk egy tojást, egy vaníliás cukrot, egy-két evőkanál cukrot (ízlés szerint, de lehet édesítő is), kis reszelt citromhéjat, (mehet bele mazsola is, csak azt előbb be kell áztatni langyos tejbe) és ezt töltjük bele a palacsintába.
A Gundel palacsinta is nagyon finom
Darált diót vagy dejót felöntesz kevés tejjel,hogy krémes legyen,teszel bele ízlés szerint cukrot és rumot.Kicsit összerottyantod és kész.Megtöltöd a palacsintát,4 felé hajtod.Erre kell a csokimáz,ami kakaót elkeversz kevés tejjel,cukorral.Felforralod,sűrű legyen és ezt ráöntöd a palacsintára.Tejszínhabbal tálalhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!