Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Dr Oetker BB puding. Hogyan...

Dr Oetker BB puding. Hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyu hozott a kislányomnak ilyet,de az egyik szlovák munkatársától kapta és nincs rajta semmi magyarul. Neten se találtam róla semmit...

2016. ápr. 27. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
fotózd le a hátulját. Mi mindig csokigolyót csináltunk belőle, nem pudingot, nem emlékszem már, hogyan, de lefordítom, ha lefotózod.
2016. ápr. 27. 09:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Lefotóztam,de telefonról írok és így nem engedi,hogy fényképet töltsek fel. :( ...vagy lehet,hogy csak én vagyok balfék :)
2016. ápr. 27. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Hallod, találd már ki a képek és mennyiségek alapján. Mikor mi hirtelen költöztünk a férjem munkája miatt Németországba, az első pár hónapban szó szerint csak úgy vaktában tudtam tájékozódni, hogy mi micsoda, emlékszem én is vergődtem, hogy ez most főzős, vagy felverős puding.. de azért megoldottam egyedül, nem játszottam túl az elveszett nőcikét, akin kifog egy zacskó puding.
2016. ápr. 27. 10:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát az ilyen 'elveszett nőcis' válaszokra pont nem vagyok kíváncsi! de azért köszi! :)
2016. ápr. 27. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Én azonal megtaláltam szlovák honlapot hozá tesék [link]

Valoszinü főzős puding .

2016. ápr. 27. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is megtaláltam a szlovák oldalt,csak sajnos nem beszélek szlovákul,ezért nem értem,magyart meg nem dobott ki.
2016. ápr. 27. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!