Milyen főtt ételt szeretnek a mai tizenévesek?
csirkemell és bármilyen párolt zöltség
17 éves vagyok
Nálunk minden, amiben van hús, legyen az bármilyen a csirkétől a nyúlon át a vadhúsig, a kedvenc a marha (vadasként, pörköltnek vagy vörösborban sous-vide párolva.) Ugyanígy a halételek, kivéve a halászlét, a sushiról megoszlanak a vélemények. Főzelékek közül a tök, zöldbab, zöldborsó, spenót, sóska, krumpli, székelykáposzta. Tésztaételekben vezet a spagetti, a lasagna és a túróscsusza sok szalonnapörccel. Édes kajákból a palacsinta és a kelt tészták mennek (bukta, kakaós csiga, aranygaluska.) Levesből szinte minden, egyedül a karfiolt nem szereti mindenki, a fő kedvenc a csülkös bableves (juhtúrós pogácsával.) Megeszik a különböző salátákat is, ha van mellé hús vagy legalább rántott sajt.
Én is úgy látom, hogy egy krémleves a legtöbbjüknek bejön, hozzá palacsinta, valami olasz tésztakaja vagy házi pizza (ami fillérekből kihozható) szinte biztos siker. Nem mindegy, fiúkról vagy lányokról van-e szó, a csajok sokszor fogyóznak, de a párolt/hirtelensütött csirkemell ilyen-olyan ízesítéssel, rizzsel vagy salival nekik is jó.
Szia, en ezeket probalnam meg elsokorben.
Milanoi/bolognai/carbonata spagetti, rakott krumpli, sult csirkemell es krumplipure/krokett/parolt rizs/mexikoi zoldsegkeverek, csoben sult sajtos szelet, brassoi, rantott halrudacska es rizibizi, paradicsomos husgomboc, rizsfelfujt, makos guba, turos csusza, paprikas krumpli, krumplifozelek sultvirslivel.
"a tartármártást mindenki szereti"
Bocs, de én nem.
Bolognai a kedvenc!
Stefania vagdalt, rakott tesztak, mezes mustaros husok.
Nalunk nem szeretik a tejszines eteleket, azt sem amiben tejfol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!