A túl sokáig főtt tojást még lehet enni?
Figyelt kérdés
Nagyjából háromnegyed órára felejtettem a tűzhelyen.
Kuka vagy még ehető?
2016. febr. 16. 22:01
1/7 anonim válasza:
Ha nem lett kőkemény, megeheted.
2/7 anonim válasza:
Miért ne lenne ehető, vagy csak a héja maradt a lábasban ?
3/7 anonim válasza:
Kicsit megzöldül a sárgája a túlfőzéstől, de baja biztos nincs.
5/7 anonim válasza:
Amit én főztem sokáig, azt nem lehetett megenni. El főtt róla víz és felrobbantak:(
6/7 anonim válasza:
Nyilván meg kell nézni őket s az alapján dönteni. Egyszer régen én is összehoztam valami ilyesmit. Elfőtték a vizüket és fekete lett a kislábos alja, no meg a tojások alja is. Még a fehérje is barna lett kicsit, de nem emlékszem, hogy ne tudtam volna megenni.
Hacsak nem égett el vagy robbant fel totál, én kísérletet tennék az elfogyasztására :)
7/7 anonim válasza:
Semmi baja, bár a kéntartalom jobban kivált, ami a zöldesszínű sárgáján látszik.
Más bajod nem lesz tőle, mint , hogy a " kipufogógáz" büdibb az átlagosnál ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!