Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebből a kalácsból hogyan...

Ebből a kalácsból hogyan süssem meg a sós verziót?

Figyelt kérdés

[link]


Nagyon szeretem ezt a receptet. Fantasztikus a tészta, egyszerű és gyors elkészíteni, de ugye édes. Az a tervem, hogy pizzás változatot sütök belőle. Adjatok tanácsot. Jó lenne ezzel az édeskés tésztával a pizzás töltelék? Ha nem, elég, ha csak kihagyom a tésztából a cukrot, vagy kevesebbet teszek bele? Előre is köszi.


2016. ápr. 17. 09:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az élesztő felfuttatásához használj cukrot, a többit ne tedd bele! Viszont sóból emeld meg a mennyiséget kicsit, mert a jellegtelen tészta a legrosszabb, se nem édes, se nem sós! Egyébként én kifejezetten szeretem az édes-sós karaktert együtt, tehát a pizzás kenőlékhez az édesebb tésztát. Kísérletezz!
2016. ápr. 17. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!