Makos gubat lehet kalacsbol kesziteni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 19:53
1/9 anonim válasza:
Igazi mákosguba , kalácsból készül.
2/9 anonim válasza:
Igazi mákosguba , kalácsból is készülhet.
Amúgy 70 éve még csak jobbára tejes kifliből készült itthon. Egy kalácssütő dinasztiában is.
Tej és cukor arányokra figyelj, kevesebb kell belőlük!
3/9 anonim válasza:
Jobb a kifli, mert a héj miatt nem kenődik szét az egész, mint egy kulimász.
4/9 anonim válasza:
Ezért kell a kalácsoz kevesebb tej. ;) - amúgy tény.
5/9 anonim válasza:
Nem jó ötlet, nagyon elázik, nincs kiflihéj, ami összefogja valamelyest.
Máglyarakásnak viszont nagyon jó, egy kicsit megszikkasztva.
6/9 anonim válasza:
Vigyázva a visszafogott ~2/3 tej mennyiséggel amúgy finom és teltebb. De én is kiflire szavazok. De ha csak kalács, vagy puffancs van kéznél meg lehet csinálni abból is kevesebb tejjel.
7/9 A kérdező kommentje:
koszike :)
2014. júl. 20. 15:21
8/9 anonim válasza:
Ha tudok, ráadásul tapasztalt vagyok segítek! Szívesen.
9/9 A kérdező kommentje:
nagyomn koszonom kedves utolso :) mar amugy eppen a sutoben sul :)
2014. júl. 20. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!