A teavajat (Tolle) mennyi idővel kell kivenni a hűtőből "használat" előtt?
Figyelt kérdés
Hogy ne legyen kő kemény, hanem rendesen kenhető legyen?2016. ápr. 15. 22:18
1/7 anonim válasza:
2-3 órával a fogyasztás előtt... Persze függ az évszaktól is. Én be sem teszem a hűtőbe. Attól nem kell tartani, hogy megromlik, ilyet nem tapasztaltam. Az egyetlen gond az lehet, ha túl lágy lesz, de ez csak nyáron szokott előfordulni. Amúgy a 10 dekás vajak ár/érték arányban nem túl jók.... A 25 dekás kiszerelésű német vajakat érdemes venni. Pl. a Lidlben ez most 299 Ft, máskor 399 Ft. Szerintem gazdaságosabb.
2/7 anonim válasza:
Én nem szoktam kivenni előre. Levágok egy szeletet, ráteszem a kenyérre, beteszem 1-2 másodpercre a mikróba, és már kenhető is.
3/7 anonim válasza:
2-3 órával? Úristen! Annyi alatt a fagyasztóból is kétszer kiolvad! Negyedórával. (és nem használat, hanem fogyasztás előtt).
4/7 anonim válasza:
Én be sem teszem a hűtőbe.
3-4 nap alatt el szokott fogyni, sose romlott még meg.
6/7 anonim válasza:
A TV-ben láttam egy trükköt: forró vízzel átmelegített pohárral borítják le a hideg vajat, és percek alatt kenhetővé válik. Nem próbáltam ki, felelősséget nem vállalok érte, de egy próbát megér.
7/7 anonim válasza:
15-20 perc alatt kenhetővé válik szobahőmérsékleten.
A mikrózással az a baj, hogy 1-2 mp alatt csak kívülről olvad egy vékony réteg, de attól még kenhetetlen marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!