Tegnap ebédről maradt egy tányér törtkrumplim! Ötleteket várok h mivel egyem meg! Nem husira gondolok! Esetleg tükörtojással?
Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 19:06
1/8 anonim válasza:
Hát, ha szereted,akár azzal is. Vagy csinálhatsz belőle krumplistésztát. Vagy rántott zöldséggel (karfiol, cukkini, gomba, padlizsán), vagy sajt...
2/8 anonim válasza:
Szia!
A törtkrumpli nagyon finom virslivel is :) Én ma krumplipürét ebédeltem virslivel meg tartármártással és nagyon finom volt :) Bár Én mindent összeeszek mindennel... nem tudom alapból összeillene-e, nekem nagyon ízlik ez az összeállítás :)
jó étvágyat! :)
3/8 anonim válasza:
Vagy piríts le hagymát sóval és egy kis fokhagymával, esetleg néhány csík zöldpaprikával benne.
4/8 anonim válasza:
Csinálhatsz krokettet is. Két felvert tojást adsz hozzá, sót borsot, kevés lisztet, nudlikat formálsz belőle, zsemlemorzsába forgatod és kisütöd:D
5/8 anonim válasza:
Hű, de jó ötletek! :) Na de a kérdés is az. :)
6/8 anonim válasza:
EZ SZÉP VOLT!
Fél tizenegy van, de megyek krumplit főzni:)))
7/8 anonim válasza:
krumplis lángos - keverj bele lisztet, 1 tojáást, kevés élesztő port vagy élesztőt
8/8 anonim válasza:
Csinálj krumplifasirtot!!! Naon finom, ha kell küldöm a receptet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!