Miért ég le az étel a wokban, mit csinalok rosszul?
Figyelt kérdés
A linken található wokot vettem. Miért ég oda az etel? Talán jó minőség? Magas lángon, kevés zsiradekot használók. Sütés végére raeg az étel egy része.
2016. ápr. 5. 16:55
1/2 anonim válasza:
Egyrészt a wokban nem kevés, inkább több zsiradék kell.
Másrészt a benne lévö anyagokat folyamaotsan keverni vagy rázogatni kell.
Harmadszor a végére az edényen lesz egy pörzsréteg, ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!