Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ég le az étel a wokban,...

Miért ég le az étel a wokban, mit csinalok rosszul?

Figyelt kérdés

[link]

A linken található wokot vettem. Miért ég oda az etel? Talán jó minőség? Magas lángon, kevés zsiradekot használók. Sütés végére raeg az étel egy része.


2016. ápr. 5. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a wokban nem kevés, inkább több zsiradék kell.


Másrészt a benne lévö anyagokat folyamaotsan keverni vagy rázogatni kell.


Harmadszor a végére az edényen lesz egy pörzsréteg, ez a normális.

2016. ápr. 5. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Dobva - rázva sütés a lényeg!
2016. ápr. 5. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!