Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit főz holnap?

Ki mit főz holnap?

Figyelt kérdés
Inkább sertéshús van ittho , valami sültre gondoltam. Ti mit főztök??? :)

2016. ápr. 2. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

A sertésnek melyik része?

Egyben van, vagy szeletelt, esetleg kockázott, vagy darált?

2016. ápr. 2. 09:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Van darált hús is, máj, egy kisebb karaj egyben, oldalas, tarja. :) Valami egyszerűbbet szeretnèk, mert holnap még sok dolgunk lesz és ezeket csak hètvegén tudjuk csinalni. :)
2016. ápr. 2. 09:49
 3/6 anonim ***** válasza:
33%

Én most a karajt hagynám.

Az oldalast és a tarját befűszerezve tepsiben, fóliával letakarva ha bedugod a sütő, és ott szépen megsül, csak néha-néha kell ránézni...

Ha a tarjáról a csontot leszeded, és abból egy kis csont-levest, jó sok zöldséggel...

A májból percek alatt tudsz készíteni resztelt májat és akkor már lesz valami tartalékod is.

Vagy a májat felcsíkozod, lisztbe forgatva hirtelen átsütöd, és egy kis lecsó-alapon átforgatod, vagy fokhagymás-tejfölös mártást készítel hozzál...

Köretnek mindkettőhöz jó egy kis sült krumpli

2016. ápr. 2. 10:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom válaazod ! :) leveshúsom van külön :) azt hiszem csinálok májpörköltet is, rizzsel. :) az a baj, hogy nincs alufóliám :/
2016. ápr. 2. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen!

Én pedig köszönöm a lepontozást!

2016. ápr. 2. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Én zöld kezet nyomtam és azt irta utána hogy: Szerinted ez a válasz hasznos volt. Akkor ?
2016. ápr. 2. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!