Holnap pacalt főzök. Ha kuktában teszem, és nem rotyogtatom 5 órán át, akkor rossz ember vagyok?
Tudom, hogy egyeseknek a táplálkozás és a főzés vallás, de igazából úgy csinálod, ahogy neked tetszik és bejön, amíg nem sértesz törvényt meg ilyenek.
Én a lecsóba szinte nem teszek zöldpaprikát, mert nem szeretem, csak nyersen. A piskótámban nincs liszt, a palacsintámban tej sem. Na és? Én attól még úgy nevezem őket, ahogy, mert nekem azok.
A te eseted szolidabbnak tűnik, bár bevallom, nem tudom, hogyan főzik a pacalt, én még csak nem is ettem soha :)
Mi is a kérdés?
Pacalt főzöl. Remek! imádom.
Nem rotyogtatod 5 órán át. Van olyan előírás, hogy addig kell rotyogtatni? Addig kell főzni, amíg a neked megfelelő állagú nem lesz. Nyilván fiatalabb marha gyomrát rövidebb ideig kell főzni, nem kell ennyit főzni az előfőzött pacalt sem. ( Ma már szinte csak ilyent kapni.)
De a lényeg: ennek mi köze ahhoz, hogy rossz vagy jó ember vagy-e?!
Én a gulyásleveshez (is)fogyasztás előtt keverek egy kis ecetet. Rossz ember vagyok ettől?
Gondolom finom puhára főzöd. A kutyát sem fogja érdekelni, hogy 5 vagy 1,5 órát főtt.
Kicsit irigykedek, mert nagyon szeretem, de sose főzök, mert a férjem nem szereti, remélem pár év múlva valamelyik gyerekem szeretni fogja, és lesz társaságom hozzá, Így néha-néha éttermekben szoktam csak enni.
Anyósom vasárnap úgy főzi a húslevest, hogy reggel nyolckor odateszi, és amikor leszedi a habját, utána már olyan alacsony tűzön főzi, hogy csak gyöngyözik. 11 óráig.
Egyszer kapott egy kuktát, és mondták neki, hogy ebben 1 óra alatt kész a húsleves.
Kész is lett, valami zavaros lé, és anyósom sírva dobta ki az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!