Szerintetek is rossz a Pilsner Urguell íze? Nagyon keserű miután iszik belőle egy kortyot az ember!
nekem is rengetegen sztárolták mindig, hogy a Pilsner az milyen jó sör, meg a legjobb amit itt lehet kapni meg minden, gondoltam veszek egyet már csak kíváncsiságból is
hát nekem egyáltalán nem jött be, komolyan mondom egy sopronit meg sem közelített
biztos minőségi meg cseh meg minden, de azért nem kell tőle hanyattdobni magad
Normális sör egy nagyon relatív fogalom.
A Pilsner Urquell nagyon is normális, sőt, kifejezetten kiemelkedő a saját kategóriájában. Küldök neked valamit priviben, hogy kicsit tisztába legyél a sörrel, mi is az, remélem felnyitja a szemedet.
Ha a kevésbé keserű söröket kedveled, ne a cseh, hanem a német, illetve az amerikai vonalon keresgélj LAGER söröket. Van olyan láger, amiben egyáltalán nincs komló (ami a keserűséget adja), emiatt gyorsabban is romlik, de fincsi édeskés.
Ohh, és még valami, a barna söröket kóstolgassad inkább, azok nőiesebbek, nem olyan férfias, kesernyések :)
Ha van rá lehetőséged, egy Westmalle Tripplet-et próbálj ki. Nem egy olcsó darab, de majd meglátod, hogy mi a különbség egy normális és egy igazi sör között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!