Mi a legfinomabb kaja reggelre, ebédre és vacsira?
Reggelire: Főtt tojás,sonka,sok zöldséggel.
Ebéd: Gulyásleves, krumplipüré, rizs, rántott hús
Vacsora: Citromszószos csirke
reggelire: sonkás, főtt tojásos retkes, ubis, újhagymás, pizzakrémes szendvics jó édes tejeskávéval
ebéd: joghurtos-fűszeres szószban pácolt, grillezett karaj, reteksalátával és párolt rizzsel
vacsi: vékony szelet frissen sült gyrosfűszeres combfiléből szendvics ráolvasztott sajttal és majonézzel
nem egy diétás menüsor, de jelenleg szerintem ezeknél nincs jobb :D
ja, és a spec "hómméd" salimat is ide lehet sorolni, de az bárhová beszúrható ^^
Reggeli:
ey tàlcàn:tea vaj,szaraz szalami,sajtok,paradicsom,uborka,retek,friss kenyér,kifli,fött tojas,dzsem.
narancslé,meleg tea,vagy kakao
Ebéd:Valamilyen leves,
pàrolt rizs,v.krumpli püré
pacolt husok,rantott husok,ràntott gomba
zöld vegyes salata
Jéghideg àsvànyviz
Vacsora:gyümölcssali
ez egy húsvéti hétfői kaja:
Reggeli semmi.Illetve kávé és egy pohár gyümölcslé.
ebéd: a tegnapi maradék libaleves, spenótos csirkemelltekercs,rakott zöldköret,krokett.
vacsora: egy nagy levegővétel, mert más nem fér már belém.Esetleg egy kefír.
Egyébként nekem a legfinomabb kaja:
reggelre:kakaó,kalács vagy friss leveles pogácsa
ebéd: bármilyen zöldségleves,
valamilyen rakott étel(káposzta,karfiol,lasagne,stb)
vacsi:könnyű kefir,sajt,virsli friss zöldekkel.
(talán azért írtam ennyi zöldséget, mert már nagyon ki vagyok éhezve a friss vitaminokra.)
reggeli: (nagyiéknál) régi tűzhelyen[ún. masinán] pirított kenyér jó sok vajjal, picit megsózva, kevés fokhagymával, tejeskávé
ebéd: húsleves, paprikás csirke nokedlivel, uborkasaláta, kakaós palacsinta
vacsora: frissen grillezett csirkemell, zöldségekkel és snidlinges majonézes krumplisalátával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!