Szoktatok ílyen ételt csinálni? írnátok recepteket?
Figyelt kérdés
Van sok befőttem, volt régen a suliba: Rizs husi és valamilyen gyümölcs szósz hozzá! De paradicsom levem és olyat is írhatnátok. Köszönöm.2010. ápr. 5. 10:45
1/2 anonim válasza:
A befőttekből csinálhatsz szószt, a sült hús, és rizs mellé, vagy paradicsomszószt!A gyüm szósz nagyon egyszerű!Felteszed saját levében főni a befőttet, + adhatsz hozzá vizet, ha kevés alá!Mivel a befőtt puhább mint a friss gyümi ne sokáig főzd!kb10! Ízesíted van cukorral kristály cukorral (de figyeld, mert maga a befőtt is cukros)
Fahéjjal, szegfűszeggel!Összeforralod, és egy vaniliás pudingporral besűríted!
2/2 anonim válasza:
A gyümölcsszószhoz mindenképpen kell szerintem habarás-tejszines vagy tejfölös,-én simán tejjel készítem el.A paradcsomszósz rántással készül.ZS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!