Fasirt özgerincformában baconnal?
Figyelt kérdés
Most akarok elöször ilyen formában fasirtot sütni, és van pár kérdésem.
Elöször is, milyen hosszú egy özgerincforma Magyarországon (külföldön élek, és a receptben lévö mennyiségek nem biztos, hogy megfelelnek az itteni formához)?
Másodszor a formát elég a baconnal kibélelni, vagy célszerü alá sütöpapirt is tenni, ha szépen szeretném kiszedni?
Harmadszor hány bacon-szelet kellene egy formához? Mekkorák ott a szeletek, hányszor hány cm-esek kb?
Van-e valami, amit figyelembe kell venni, ami nagyon eltér a sütöben egyben sütött fasírt sütésétöl? Kb mennyi idö kell neki? Egy özgerincnyi fasirt hány emberre elég?
Elöre is köszönöm, ha segít valaki.
2016. márc. 19. 18:15
1/2 anonim válasza:
Én fasírozottat csináltam benne de borzalmas lett,mert a zsír nem folyt ki belőle és nem sült meg barnára a teteje Úgyhogy szerintem ne
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy csináltad, de eddig amit találtam recepteket, ott le kellett önteni a végén a zsírját és kiborítva átpirítani a tetejét.
2016. márc. 20. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!