Meddig kell sütni így a csirkét?
Kb három jó nagy krumplit feldaraboltam, rá répa karikázva és hagyma, erre négy egész csirkecomb és egy egész csirkemell félbevágva.
Most 200 fokon betettem lefóliázva a sütőbe, aztán rájöttem, hogy lövésem sincs, hogy meddig kell sütni...
Valaki tud segíteni, hogy hány percig, hány fokon és mikor vegyem le a fóliát, hogy kicsit rápirítsak a bőrére?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A zöldségalap biztosan megsül 35-40 perc alatt, de a húsnak több kell. Jól írták előttem, lehet, hogy még félóra is kell neki. Szúrj villát a csontok közelébe, ha már nem jön véres lé, akkor a hús is átsült.
Mivel a krumpli stb, lehet, hogy már teljesen kész is félidőben, én a húst át tenném egy másik tepsibe, hogy biztosan átsüljön, mert lehet, hogy a a köret szétmegy alatta.Tálaláskor már lehet egymás tetejére tenni, hogy gusztusos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!