Sörben sütni? Milyen speciális ízt az (hús) ételnek, ha sörben sütjük?
Figyelt kérdés
Mivel jár, milyen íze lesz? milyen húsokhoz javasolt? Milyen fűszerrel érdemes kipróbálni?
Szakácskönyvet olvastam, a saját tapasztalataitokra lennék kíváncsi!
2016. márc. 19. 12:27
1/1 anonim válasza:
Túl sok speciális ízt nem kölcsönöz, bőrös húsokat szoktunk sütni sörrel locsolva, mert ropogósra pirul tőle a bőr.
bőrös karajt, császárszalonnát egyben pl. Érdemes előtte a bőrt beirdalni. Ezekhez nem kell semmi különösebb fűszer, mint az általános só, bors, pirospaprika, bazsalikom, rozmaring, fokhagyma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!