Gyümölcstortatbakarok csinalni kene par info. Segitenetek?
A tésztáját is te magad csinálod vagy készen veszed?
Ahhoz van recepted, ha saját magad készíted?
Ha a piskótaalapod is saját készítésű, akkor fontos, hogy ki kell hűtened és csak ezután teheted rá a tölteléket. A pudingot egyből öntsd rá, ahogy elkészült, hiszen így tud majd megdermedni, hogy mutatós és sima felszínű legyen. (Ha langyosan vagy hidegen próbálnád, akkor már nem tudnád elsimítani rajta, mert megdermedt.)
Ha megszilárdult a puding a tészta tetején, kirakhatod gyümölcsökkel és le kell zselézned (a zselatinpor tasakján rajta van a használati útmutató, azt kell követned). Szerintem néhány óra elég lehet a dermedéshez, de igazából a zselatin zacskóján rajta kéne lennie, hogy mennyi a dermedési idő. :)
Szerintem nem muszáj vajazni a tészta felszínét, hiszen elméletileg tartalmaz ez a fajta piskóta zsiradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!