Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van vkinek egy jó almás...

Van vkinek egy jó almás krémes süti receptje? (lent)

Figyelt kérdés
nem olyanra goondolok mint a sima almás krémes,hanem vmi olyamira hogy:van benne lágy krém,reszelt alma.nemtudom pontosan leírni.ha vki tudja mire gondolok segítsen.köszi:)
2010. ápr. 2. 11:01
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és szerintem van benne fahéj,alma,vmilyen krém ami nagyon könnyű,a piskótája kicsit áztatott.
2010. ápr. 2. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Én amit szoktam készíteni,ahoz az almát egy kicsit megkell főzni cukros vízben,és felszeletelni olyanra mint a narancs gerezd.Gyönyörűen néz ki amikor elkészül és nagyon finom.Kell hozzá egy tortalap,azt megkenem barack lekvárral,ráteszek egy újnyi vastag cukrozott gesztenyemasszát,utánna beborítom az almaszeletekkel,arra rá még egy adag gesztenyemassza jön,baracklekvár,almaszeletek.Erre jön 2 újnyi vaníllia krém és végül valódi tejszinhab.Én ezt régen egy fotón láttam,kár hogy nem tudom megmutatni,az ize valami csodás.ZS
2010. ápr. 2. 18:28
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi=)

egész jól hangzik.

2010. ápr. 2. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Vettem egy tortadobozt és ezt a fent leírt almás,vaníliás,gesztenyés tortát Pestről vonaton elcipeltem a lányomékhoz vidékre.Letettük az asztalra,kicsomagoltuk.A vejem megkérdezte meg lehet e kóstolni/nagy ember/,addig kóstolgatta hogy a tejszinhabot már nem volt idő rátenni.Az biztos hogy nagyon finom.ZS
2010. ápr. 3. 07:36
 5/7 A kérdező kommentje:

dejóó:P

mi a neve a tortának?

2010. ápr. 3. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Almás vaníliás gesztenye torta,egy ujságból vágtam ki régen a receptet,valamijen saját ötlet lehet.Ahogy leírtam neked én is pont úgy készítettem el.ZS
2010. ápr. 3. 16:25
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi:)
2010. ápr. 3. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!