1/10 anonim válasza:
Szezámrántással, mint mindent. Darált szezámmag + kókuszzsír. Nekünk nagyon bevált.
2/10 anonim válasza:
(Na jó, nem mindent, csak a sós ételeket...)
3/10 anonim válasza:
attól függ milyen kedvem van
tejfölös v tejszínes habarással (kender vagy rizsliszttel)
vagy tejföl és burgonyapehely
4/10 anonim válasza:
Tojassargaval.
(feherje megy a fagyasztoba, vagy masnap reggelire egy masik egesz tojassal rantottanak, vagy madartejbe, vagy ezer mas helye lehet)
5/10 anonim válasza:
A szezámmag + kókusz olajas verziót kipróbálom :)
Én sokszor semmivel sem szoktam. Sok fokhagymát teszek bele, esetleg tejszínt (nem mindig), só, bors, olíva olaj, és mehet is a penne tésztára + sajt. Ha nagyon extárzni akarok, akkor főzök bele garnéla rákot.
Egyszer ettem valahol spenótos, garnéla rákos pizzát. Isteni volt.
6/10 Alain Delon válasza:
Sűrítésre jó a csicseriborsóliszt is. Csak arra kell vigyázni, hogy akkor tedd az ételbe, amikor még hideg, mert a melegbe téve összeugrik.
7/10 anonim válasza:
Főzőtejszínnel és felvert tojással. Én egész tojást teszek bele, úgy is finom.
8/10 anonim válasza:
én étkezési keményítővel szoktam legtöbbször sűríteni bármilyen ételt. pohárba kevéske hidegvíz, bele pár mokkáskanál keményítőpor, jól elkeverem, aztán az ételbe öntöm és gyorsan, alaposan elhabarom benne. arra vigyázz csak, hogy ha ezzel sűrítesz már legyen teljesen elkészülve és beízesítve a kaja. ugyanis le kell húzni a tűzről és megvárni hogy ne forrjon sehol az étel, és ha belehabartad sem szabad újra felforralni! tehát ez egy befejező manőver. ha tojássárgájaával elkevert tejszínnel sűrítesz (ezt hívják legírozásnak) akkor is ugyan így kell eljárni, tehát tűztől lehúz, és nem forral újra! külömben kicsapódik a tojás és oda a kaja
9/10 Alain Delon válasza:
+ a csicseriborsó-lisztes sűrítést krémesebbé lehet tenni tejföllel. Én nagyon szeretem.
10/10 A kérdező kommentje:
Hű, köszönöm szépen! :)
2016. márc. 3. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!