Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csínáljátok meg a mirelit...

Hogy csínáljátok meg a mirelitt spenotot és soskát?

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Megfőzöm, berántom, a sóskát almával összeturmixolom, de kókusztej vagy darált kókuszreszelék is mehet bele.

A spenótba pedig bors és fokhagyma kerül, azt is szeretem turmixolni, mert úgy selymesebb.

Persze aki eszik tejterméket, az csinálhatja azzal, ahogy a rántásba is lehet lisztet rakni, velem ellentétben, aki olajos maggal csinálom :D

2013. nov. 25. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Kiengedem a fagyasztott spenótot, majd kevés olajon elkezdem párolni. só, bors, kis zúzott fokhagyma kerül bele.

fehér rántást készítek, amit tejjel engedek fel és habverővel csomómentesre keverem.mehet a spenótba, és pöfékelésig hagyom sűrűsödni.

Sóska ugyanígy kezdődik, de kis cukorral (fokhagyma nélkül ) és tejfölös habarással sűrítem.

2013. nov. 26. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Olajon fokhagymát pirítok, beleteszem a kiolvasztott spenótot, tejszínnel behabarom, majd reszelt sajtot (parmezánt, vagy füstölt sajtot) teszek bele.
2013. nov. 26. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!