A húslevesbe a vöröshagymát miért egészben szokták belefőzni? Miért nem jó felaprítva?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 11:25
1/4 anonim válasza:
Mert úgy tisztább marad a leves leve. Meg ha héjastól teszik bele, akkor a héja szinezi is a levest.
2/4 anonim válasza:
Egyszerűbb tálalni. Aki szereti a hagymát, az csak egyszerűen kiveszi a tányérjába. Aki nem szereti az könnyedén elkerülheti.
3/4 anonim válasza:
Mert ha felaprítva teszed bele, akkor nagyon szétfő, és gusztustalan, zavaros lesz tőle a leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!