Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A húslevesbe a vöröshagymát...

A húslevesbe a vöröshagymát miért egészben szokták belefőzni? Miért nem jó felaprítva?

Figyelt kérdés

2016. febr. 29. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Mert úgy tisztább marad a leves leve. Meg ha héjastól teszik bele, akkor a héja szinezi is a levest.
2016. febr. 29. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Egyszerűbb tálalni. Aki szereti a hagymát, az csak egyszerűen kiveszi a tányérjába. Aki nem szereti az könnyedén elkerülheti.
2016. febr. 29. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
12%
Mert ha felaprítva teszed bele, akkor nagyon szétfő, és gusztustalan, zavaros lesz tőle a leves.
2016. febr. 29. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
24%
Könnyebb kiszedni.
2016. márc. 1. 02:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!