Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lasagne készítés így?

Lasagne készítés így?

Figyelt kérdés

A főzéssel elég gyermeklábakon állok még, de szeretném vendégek számára elkészíteni ezt a fogást. Arra gondoltam, hogy órákkal korábban nekikezdek, hogy legyen időm ügyetlenkedni. De az is megfordult a fejemben, hogy ha a csillagok állása is úgy adja, akkor esetleg túl korán elkészülök vele. Szóval a kérdés lényege: ha kész a besamel, és a húsos töltelék akkor bekészíthetem őket a formába és tárolhatom a hűtőben, hogy csak a vendégek érkezése előtt kelljen a sütőbe tennem?

Lehet, hogy buta kérdés, de szeretnék biztosra menni.


Esetleg ajánlanátok nektek bevált receptet?


2016. febr. 27. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elkészítheted az egészet, beteszed a hűtőbe és csak a vendégek érkezése előtt sütöd meg.
2016. febr. 28. 01:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sokszor előző nap megcsinálom a húst, mert annak idő kell. Tökéletes lesz, ha összekészíted és csak sütéskor kapod elő a hűtőből.
2016. febr. 28. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 28. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is gyakran készítem össze előre a húsos egytálételeket, amiket majd sütőbe tolva kell befejezni. Sok időt meg lehet spórolni, és az étel sem látja kárát.
2016. febr. 29. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!