Réteslapba milyen töltelékeket lehet tenni?
Figyelt kérdés
Túrót vagy meggybefőttet szoktam tenni, de most egyik sincs itthon...2016. febr. 27. 22:28
2/7 anonim válasza:
Ja és ha nem feltétlenül a réteskészítés a cél, tudsz belőle virslis tekercset csinálni
4/7 anonim válasza:
Akármilyen gyümölcsöt, vagy spenotot, brokkolit sajtal, virslit, káposztát
5/7 anonim válasza:
Sőt, ha nem rétes a cél, még rétes alakúnak sem kell lenni. Pl. téglalapokat vághatsz belőle, megtöltöd, batyut formálsz belőle, megsütöd. Muffin formába igazítva szaftos hús is mehet bele. Vagy zöldségek és tojás.
6/7 anonim válasza:
Bármit. Ez tipikusan az az étel, aminek csak a te fantáziád és ízlésed szab határt. Én az előbbiekben említetteken kívül még szoktam füstölt sonkát/sajtot/tejfölt is beletenni, de ettem már diósat is, ami nagyon finom volt, régen a nagymamám grízeset is csinált.
7/7 anonim válasza:
egyik kedvenc rétesem a nagyim-féle sós túrós rétes: túró, tojás, gríz, só, és sok kapor. jól összekeveri és ezzel tölti. valami hihetelen, isteni rétes!
modern megoldások közül: aprítógépben tört csokival és kókuszreszelékkel töltöd, vagy szilvás-fahéjas töltelékkel a sósak közül finom nagyon a sajtos-virslis amit még pikánsabbá tehetsz kevés mustárral és kecsappal, vagy drága de nagyon finom ha ízlés szerint fűszerezett garnélával töltöd és picike tejszínnel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!