Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem vesz fel extra...

Miért nem vesz fel extra porcukrot a fondant?

Figyelt kérdés

Több receptet is néztem,mindenhol ugyanazt írják, 2x fél kiló porcukor, 6 evokanál víz, 1 evőkanál zselatin, 1 evőkanál vaj, 2 evőkanál méz..


Nekem csak az első fél kiló cukorra van szükségem és rendesen összeállt a massza, a másik fél kiló cukorhoz hozzá sem nyultam. Így sajnos a massza is kicsi lett. Remélem meg így is jó lesz

Mitől lehet ez? Mekkora kanalat hasznaltok?



2016. febr. 21. 02:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!