Puncsos mignont mivel vonjam be?
Olvastam több receptet is, az egyik fondantot ír amelyhez a cukrot vízzel forralom majd amikor zselés lesz tiszta munkalapra borítom es habkártyával addig simítom amíg fehér színű nem lesz, na most ez macerás! A másik recept annyit ír hogy porcukrot kis vízzel plusz piros ételfesték es ezzel vonjam be viszont nemtudom hogy ez megszárad-e olyanra mint a fondant!tudtok ajanlani valami egyszerű gyors tippet?
esetleg mignon töltelék variációkat is szivesen fogadok! Van nekem csak kíváncsi vagyok hogy ti hogyan készítitek!köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!