Egy éjszakàt àll a tészta a hütöben nem lesz baja?
Sajtos kiflit akarok sütni,nem kell keleszteni,csak össze dolgozni,liszt,vaj,tojàs,so,sajt.
Csütörtök este be szeretném gyurni de csak péntek reggel tudom kisütni.Tapasztalt hàziassonnyok segitsetek..
Köszönöm
Jaj, beleszólhatok?
Langyosan bele ne tedd nylonzacsiba, mert mire odaérsz, csak ázott hatású kiflik lesznek belőlük!!!
Semmivel sem szabad letakarni, míg ki nem hül, mert különben bepállik!
Esetleg tudod mivel? Konyharuhával, amit öblítő nélkül mostál ki, és ki is van vasalva. Ha erős öblítő szagú konyharuhával takarod le, a kifli átveszi a virágillatot.
Szia. Igen én is a nosaltyről néztem ki!!:)) Igen nagyon finom, probáltam! Igaz h csak egyszer de akkor is nagyon finom lett, pedig nagyon összecsapottan dolgoztam, mivel én amit először csinálok azt mindig csak összecsapom, h nézzem meg h egyáltalán jó-e a recept:))))
De nagyon jó lett. Nem kell sokat sütni..én egy picit az első rendemet odaégettem, de szerencsére h sütőpapirral sütőttem úgyhogy nem volt vészes. Alacsony lángon süssed és amikor majd szépen kezd barnulni és akkor egyet vegyél ki és kóstold meg.
Jó sütést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!