Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami jó narancsos süti recept?

Valami jó narancsos süti recept?

Figyelt kérdés

van itthon jó 1,5 kg narancs,és mandarin is.....

Már kezd "fonnyadni".Valamiért nem esszük,eldobni nem szeretném......

2010. márc. 31. 07:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs konkrét "narancsos receptem".De én pl. akármilyen piskóta, vagy kevert tésztát sütök abba a héját beleszoktam reszelni!! Sőt te még a levét is belecsavarhatod. Van a citrom szelet tészta.Te kiprobálhatod ugyanezt naranccsal is!Nem? DE ha mégsem kapsz megfelelő receptet, akkor legalább reszeld le a héjukat és cukorba rakd el.És bármikor sütsz sütit akkor teszel a tésztájába!!!
2010. márc. 31. 08:07
 2/3 anonim ***** válasza:

szia! hirtelen a gyümölcstorta jutott eszembe, abba 3-4 narancsot bele lehet tenni, valóban a tésztájába is reszelj narancshéjat, rendkívül aromás.

az alaposan megmosott szeletelt narancshéjat cukorszirupban is megfőzheted,levével, és nyáron sütikbe kiváló.

üdv.

2010. márc. 31. 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:
2010. márc. 31. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!