Uhh ez milyen aktuális kérdés,ma pont azt ebédeltem:'). Egyébként ilyet kérdezni borzasztó hülyeség...Ez ízlés kérdése,ha te nem szereted,attól még vannak olyanok akiknek ez a kedvence..Azért, mert mindenki más.
2016. febr. 16. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
2/18 anonim válasza:
Nekem azért, mert imádom a krumplit, bárhogyan van elkészítve és a többi hozzávaló is jó, együtt miért ne lennének azok? :) Amúgy ízlés kérdése, sokszor nincs logikus magyarázat arra, mit miért szeretsz, vagy épp miért nem.
2016. febr. 16. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
3/18 anonim válasza:
A krumpli finom, a tojás finom, a tejföl finom, a sajt finom. A krumpli sajttal finom, a krumpli tejföllel finom, a tojás tejföllel finom, a tojás sajttal is finom, a sajt tejföllel finom. Kihagytam valamit?
2016. febr. 16. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
4/18 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, bár igaz, hogy nem olyan egyszerű jól elkészíteni. én szeretem ha szaftos, a kolbász zsírját beissza a krumpli, és még jut a tejfölbe is belőle...hogy miért finom? nem tudom, az én ízlésemnek megfelel. Ha neked nem, akkor ne egyél, egyél olyat amit szeretsz.
2016. febr. 16. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
5/18 anonim válasza:
Én így szoktam: vékonyra szeletelt krumplit rétegzek tejszínnel kikevert tojásos öntettel, sok-sok oregánóval és edámi sajttal. Isteni puha, krémes, fűszeres :)
Tejföllel, tojással én sem bírom megenni, ráadásul sokszor száraz is sajnos.
2016. febr. 16. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
6/18 anonim válasza:
Mindenkinek van, amit szeret és amit nem.
Most miért baj az neked, hogy valaki szereti.
Biztosan van olyan, amit te szeretsz, én meg utálom.
Egyébként én szeretem a rakott krumplit, de csakis úgy, ahogy anyukám vagy én csinálom. Másnál nem ízlik :)
2016. febr. 16. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
7/18 anonim válasza:
A titka azaz, hogy nem bolti tejföllel és kolbásszal kell csinálni. A házitejföl nem lesz ilyen vizes trutyi, hanem szaftosssá teszi a krumplit meg a tojást. A házi kolbász is azért jobb, mert sokkal omlósabb lesz miután majdhogynem megfő a tejfölben.
Egyszer ettem bolti alapanyagokből készült "igazi" rakott krumplit. Minősíthetetlen volt. Ha csak bolti alapanyagok állnak rendelkezésre, akkor sem kell félni, mert ha tejföl helyett besamelt használsz akkor már nagyságrendekkel ízletesebb lesz.
2016. febr. 16. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
8/18 anonim válasza:
minősithetetlen undorito étel
2016. febr. 16. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
9/18 anonim válasza:
A krumplira vaj (sok), a tojásra tejföl (nagyon sok). Akkor nem lesz száraz. Sajtot mi nem teszünk rá, és csinálunk kolbászosat és kolbász nélkülit is :). Én igazából a tejföl/tojás részét szeretem, ahogy összesül.
2016. febr. 16. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
10/18 anonim válasza:
Egyetlen egy kaja, amit nem eszek meg. Borzasztó.
Mindig kiettem belőle a kolbászt, meg egy-két olyan krumplit, ami nem ért a tejfölhöz, de valami hányadék.
Pedig imádom a krumplit mindenhogy. Szerintem a meleg tejföl a ludas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!