Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Honnan szerezhetném be a...

Honnan szerezhetném be a mandulás süti receptjét?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos receptet keresek.Kakaós tésztája van,mandula formában kell kisütni,és mandula aromás krém kell bele.Nem ismerős ez valakinek?
2010. márc. 30. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

22:02 vagyok!

Elvileg még tegnap este elment!

Jó sütögetést!

Megosztanád, hogy miért ilyen sürgős? Honnan ismered?

2010. márc. 31. 22:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Alap természetem ez!!!Adj már uram de azonnal.Nem olyan életbe vágó csak így a bisztos hogy már a sütis könyvemben van leírva.Mostmár nyugodt vagyok.Köszönöm
2010. ápr. 1. 10:26
 13/18 A kérdező kommentje:
ja!és gyermekkorom ünnepi sütije. Nem volt ünnep mandula nélkül és kb 15éve eszembe sem jutott.mikor meg eszembe jutott, anyukám közölte,hogy fogalma sincs hol van ez a recept.felforgatott mindent de eltünt.Na akkor estem kétségbe!!:-))))
2010. ápr. 1. 10:28
 14/18 A kérdező kommentje:
22:02-nek!akkor sem kell,ha még utána sütni akarok??
2010. ápr. 1. 10:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

40 dkg liszt

20 " porcukor

20 " darált dió

1 db RAMA margarin

késhegynyi sütőpor

1 EK kakaópor

1 db tojás

formában sütni

KRÉM

3 dl tej

1 pisztácia puding (???) főzős

1 margarin habosra kavarva

20 dkg porcukorral

1 mandula aroma

2010. ápr. 1. 15:55
 16/18 anonim ***** válasza:

22:02-es vagyok:

A formákat sosem mossuk, csak kitöröljük a morzsákat. Minden használat után (mivel 4 tepsiadag van belőle, amíg az első adag sül, a másodikat nyomkodod, aztán a második megy a sütőbe, az első adagot kiütögeted, eltörölöd a formát, s nyomkodod bele a 3. adagot stb.) kitörlöd. AMikor már nem használod, a végén az egész el lesz törölve és úgy teszed a helyére. Amikor majd előveszed, akkor tiszta lesz.

Azt nem írtam, hogy onnan tudod, hogy meg van-e sülve, hogy ha a kezeddel megnyomod a tésztát, ha már keményes, nem puha, akkor kiveheted.

Ui: a recept maradjon a mi titkunk! :D

Majd írjátok meg, hogy sikerült!

2010. ápr. 1. 17:19
 17/18 A kérdező kommentje:
22:02 Ok köszi a tanácsot holnap(szombat)lesz a napja majd megírom sikerült e!
2010. ápr. 2. 23:21
 18/18 A kérdező kommentje:
Na!Megcsináltan szenzációs lett 2 adagot sütöttünk Anyukámmal.Ki is tartott egész nap,de nagyon megérte.Szuper fincsi lett.Mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget.:-)))
2010. ápr. 3. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!