Angolul hogy van a szalonna?
Figyelt kérdés
Tudom, nézzem meg a szótárban, de abban csak a sima angol szalonna (bacon) van benne. nincs vmi kifejezés erre a zsíros magyar szalonnára?2010. márc. 28. 17:07
1/18 anonim válasza:
bacon és kész
az hülyeség például, hogy bacon szalonna, mert a bacon az maga a szalonna. Szóval szalonna szalonna... hülye magyarok. Tehát bacon az jó (:
2/18 anonim válasza:
Na pont csak azért találtad az az egy szót, mert több szavuk nincs is rá. Lesz@rják, hogy angol vagy magyar bacon és kész.
3/18 A kérdező kommentje:
lehet h ők lesz@rják de én nem
2010. márc. 28. 17:16
4/18 anonim válasza:
Zsírszalonnát ők kidobják a francba szemétként, ezért nem is mondják rá, hogy szalonna. Max azt, hogy FAT.
5/18 anonim válasza:
Engem régóta érdekel angolul a rekettyés. Tudja valaki? :D
6/18 anonim válasza:
Angoloknál nincs olyan hogy "zsíros magyar szalonna", így szavuk sincs rá. Azért találtad a bacon-t mert az a szalonna. :) Minden létező szalonna az nekik bacon. Még hozzá tehetsz ilyet hogy greasy vagy fatty bacon. De nincs külön szavuk a magyar szalonnára. Mint ahogy nekünk sincs külön magyar szavunk a kentucky fried chicken-re. :)
7/18 A kérdező kommentje:
:) jólvan akkor, nem keresem tovább:) csak reméltem, hátha vki élt kint angliában vagy vhol és tudja, h ezt hogy hívják, de ha nincs rá külön szavuk:/
2010. márc. 28. 17:43
8/18 anonim válasza:
"lehet h ők lesz@rják de én nem" - és akkor most csak miattad kellene, hogy legyen rá szavuk?
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
A googl fordító is azt írta ki-/szalonna-bacon.ZS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!