Hitler szalonna receptje? Vagy link?
Nincs receptje :) ma már sehol nem lehet kapni, azt a vágható, bordó vegyes gyümölcsízt. (napközis emlék)
sütésálló lekvárok fél kilós dobozban sokféle ízben szinte mindenhol kaphatók.
szerintem finomabb is, mint az elődje.
Nálunk zsidószalonnának hívják :)
Én sem tudom, hogy lenne receptje.
Higgyétek el átnéztem már a Gyak. kérd. is és a googlet is.
Gondolom a lekvárhoz hasonlóan kell készíteni. Csak hogyan lesz olyan sűrű-egybe állagú?
Talán a birsalama sajt közelíti meg állagra, nagyon-nagyon sűrű állagú, szinte kemény (rettentő édes) lekvár. Nagy fadobozokban hozták, szeleteltük és fóliázóban csomagoltuk.
nem hinnném, hogy zselésítő anyag van benne, mert ez tényleg sütésálló volt. emlékezzetek a buktára.
meg van egy receptem, amibe a hitlerszalonna kellett eredetileg, még két éve is kaptam a Spárban fóliába csomagolt darabokban, aztán végleg eltűnt.
a zselésítő anyag elfolyósodna a hő hatására.
lehet, hogy tényleg nedvességet vontak el belőle,azért hasonlított a birsalmasajtra.
sűrítő anyag: birsalma
guglizz rá h birsalma sajt készítése, azt ízesíted és eredmény a hitlerszalonna. mi már csináltunk, és tök finom lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!