Hogyan készíthetném el a tarját?
Figyelt kérdés
van itthon fél kg tarjám de nincs alufóliám és a bolt is bezárt nálunk kérni se tudok senkitől hogyan csinálhatnám meg a tarját így ?2016. jan. 27. 11:20
1/6 anonim válasza:
esetleg jénaiban aminek van teteje? vagy alacsony hőfokon és hosszabb időn keresztül, hogy átsüljön és ne égjen meg ?
priviben leírom a címem ha szeretnél küldeni, imádom a tarják :P :DD
2/6 anonim válasza:
Fél kiló tarja belefér egy fedeles jénaiba is vagy legvégső esetben lábosba, aminek nem műanyag a fogója. Süsd körbe serpenyőben, nagy lángon, aztán tedd át az egészet mindenestül a megfelelő edénybe, esetleg kevés vizet, húslevest vagy vörösbort önthetsz alá, tedd rá a fedőt, és párold készre sütőben. Megcsinálhatod egyben, vagy jó ujjnyi szeletekre vágva, a széleit bevagdosva, szigorúan klopfolás nélkül, az előző módszerrel, isteni porhanyós lesz. Fűszernek tehetsz rá só-bors-kevés majoránna vagy oregánó kombót, pároláskor pár gerezd fokhagymával, vagy "amerikai" módra, ketchup+mustár+worcester szószban pácolva.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon kedvesek vagytok
kezdő szakács vagyok megyek felderítem a konyhát mit találok :)
2016. jan. 27. 11:35
4/6 anonim válasza:
anyukám gyros fűszerrel szokta csinálni, hozzá sültkrumpli, tzatziki szósz.... a kedvenc kajám, minden szülinapomra ez a menű. imádom.
5/6 anonim válasza:
Ajánlanám, hogy szeleteld fel, és úgy süsd meg, serpenyőben, én például úgy sokkal jobban szeretem (lacipecsenye, flecken), mint egészben. Ennek viszont két hátulütője van: jó, ha egy-két napig be van pácolva előtte, a másik pedig az, hogy egy félkilós darabot igen nehéz felszeletelni. Marad, amit az előző válaszolók javasoltak: fedeles sütőedény, jénai, római tál, vagy fém fülű lábas.
6/6 A kérdező kommentje:
El is felejtettem írni köszönöm a segítséget isteni finom tarja lett jénaiban :) köszönöm a tippeket
jó fokhagymásan magyaros fűszerrel készítettem pikk pakk elfogyott
2016. febr. 1. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!