Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Víz helyett lehet hóban főzni?

Víz helyett lehet hóban főzni?

Figyelt kérdés
Egy teljes napig nem lesz víz a környékünkön. Sok hó esett nálunk és arra gondoltam, hogy azzal helyettesíteném. Milánóit akarok csinálni és nem tudom feltenni a tésztát. Anyukám pedig 2 óra múlva fog haza jönni éhesen a munkából. Ha havat teszek a lábasba és felolvasztom akkor nem lesz káros a víz? 17/f

2016. jan. 26. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hó tele van kosszal és káros anyaggal .Szerintem nem alkalmas főzésre.
2016. jan. 26. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél a boltban valami kész kaját .
2016. jan. 26. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Vegyél a boltban szénsavmentes ásványvizet, főzz abban.
2016. jan. 26. 14:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Annyi pénz van kész kajára.... Az elsőnek pedig köszönöm :) Akkor megpróbálok valami mást összeütni.
2016. jan. 26. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ember nem járta környéken, frissen hullott havat el tudom képzelni főzésre, ivásra, de több naposat már nem. Gondolj bele, a szálló madarak is rápottyantanak, macskák belepislantak, stb. Forgalmas helyen meg a közlekedés szennyezi a havat. Szóval én inkább kihagynám.

De mindenképp venni kéne a boltban ásványvizet, ha már nem tudtatok előre gondoskodni vízről, mert inni is kell egész nap, ki fogtok száradni holnapig.

2016. jan. 26. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Olvassz föl pár marék havat, majd szagold meg...aztán tudni fogod a választ magadtól is.
2016. jan. 26. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
15%
Te aztán jó igénytelen lehetsz, az istenverjenmeg.
2016. jan. 26. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

Nem hinném.

Mi mindig felkészülünk ilyen esetben van néhány 5 literes kannánk, és abban tároljuk addig, míg ismét nem lesz víz.

Legközelebb legyetek előrelátóbbak!

2016. jan. 27. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!