Üdvözletem! Milyen ételt ajánlanátok?
Meg szeretném lepni barátnőmet egy vacsorával. Mivel hím lennék, 20 éves, ráadásul mérnökhallgató, ezért ezen csodás egyvelegnek hála fogalmam sincsen a főzés varázslatáról, viszont úgy gondoltam személyesebb, ha ezúttal én csinálok valamit, mintha rendelnék inkább. Egy fogás elég, valamiféle csirke húsra gondoltam és mellé mindenképpen öntetes salátára, mivel barátnőm nagyon figyel az alakjára (mint minden nő, gondolom).
Nyitott vagyok bármilyen ötletre, el lehet térni az általam említettektől. Ha megkérhetném a válaszolókat, egy rövid elkészítési idő és ár összefoglalót is írjanak a válaszuk mellé, természetesen bármely válaszra jár a zöld, előre is köszönöm szépen mindenkinek! :)
És mi volt a meglepi, ha nem titok ?
Sokan kérnek ajánlatot romantikus vacsorára, hátha másnak is jól jön egy kipróbált recept.
köszi :)
Köszi, rendes tőled, hogy megosztottad velünk.
További sok szép emlékezetes- főzős:D- randit,és érdemes tovább is szemezgetned a jobbnál jobb receptek között, és majd meglátod, hogy nem is olyan nehéz a főzöcske- de, okosan :DD
Majd megtapasztalod, hogy nemcsak a Knorr és társai a barátaid.
Gratulálok, biztos jól sikerült. Emellett nagyon rendes töled, hogy egyáltalán eszedbe jutott ilyen.
Megérdemled, hogy a barátnöd megdicsért. Remélhetöleg még sok hasonló alkalomban lesz részetek. (esetleg közösen is fözöcskézhettek, az is érdekes program)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!