Babapiskota alaku tesztan raszaritott hab, milyen sütemeny ez, ismeritek a receptjet, nevet?
A feher hab lehet felvert tojasfeherje es cukor (?), vagy ehhez keves dio is kell? A tesztaja is mintha kicsit dios is lett volna...
(30 eve ettem utoljara, akkoriban lakodalmakra sütöttek.)
Ahogy a kepeken nezem, sajnos nem ez az. :(
Ugyanigy piskota alaku, de sokkal egyszerübb, nincs benne semmi töltelek. Sima par mm-es linzerfele tesztan (ami kicsit dios izü) habzsakkal nyomtak ra a feher habot, es semmi mas diszites sincs rajta.
A non plus ultra jutott eszembe, bár az kerek alakú.
Köszönöm, utobbi is jol nez ki, mar eppen azon gondolkodtam, h megcsinalom ezt babapiskota alakura, amikor valoszinüleg megtalaltam!!! Vagyis ehhez hasonloan nezett ki, csak nem rudakba vagva, hanem babapiskota formara kiszaggatva. De a kepen lathato süti tuti nem teljesen egyezik a leirassal, mert latszik, h a rudak vagasa utan lett rateve a krem, amit ugy nyomtak ra es nem rakentek... A mindmegette-n volt ugyanilyennek kinezö recept "edes dios stangli" neven, de erdekes modon teljesen mas aranyokkal, ugyanennyi diohoz kevesebb cukor, több tojasfeherje, egyikhez kell sütöpor, masikhoz nem - hogy is van ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!