Ma sokat ettem?

Figyelt kérdés

Reggelire: fèl csomag BelvitaJóreggelt,2dl kakaó,tejszinnel a tetejèn(7:00) Ebèdre:2vèkony szelet kalács (1:30),1 szelet prószát, uzsonnára fogok enni 1 normál adag tejberizst, vacsira 1 narancsot

13/l. 158cm 43kg

2016. jan. 22. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez jellemző, itt törik az emberek magukat, hogy esetleg meg tudnak győzni valakit, hogy helytelen, ahogy táplálkozik- persze mi sem vagyunk szakértők, de többnyire tapasztaltak -de semmi reakció nincs a válaszokra, de hát tudjuk be annak, hogy még nagyon fiatal a kérdező, és még nem tanulta meg mi az illem...
2016. jan. 23. 13:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (már akinel), anorexiás nem vagyok .Csak kiváncsi voltam ,hogy ez megfelelö nèrtèkű kaja egy napra. Max 1-2kg ot szeretnèk leadni,ami nem vèszes
2016. jan. 25. 14:56
 13/15 hell-ikon ***** válasza:

Ne haragudj, Drága, de nem értem minek fogyózol amikor még most sem vagy a normál testsúly alsó határán sem a magasságodhoz viszonyítva.

A 43 kiló egy kb. 150 centi magasságú embernek lenne normál testúly és még az is az alsó határon, (kb. 1-2 kilónyira) sovány kategóriától.

Sokkal inkább híznod kéne még egy kicsit mintsem fogyni.

Akárhogy is (akár hízó-, akár fogyókúráról van szó) ez az étrend borzalmas. Semmi más, mint szénhidrát. Rém egyoldalú. Hiányzik a hús, a zöldség, gyümölcs. Az 1 árva narancs nagyon kevés.

Ha majd néhány év múlva azon siránkozol, hogy miért nincs olyan szép melled, mint valamelyik barátnődnek vagy kedvenc színésznődnek, na akkor majd jusson eszedbe ez a 13 évesen értelmetlenül elkövetett borzalmas fogyókúra.

Tudom, hogy feltalálták már szilikont, na de.....

A külsődön túl az egészségedet is csúnyán kockára teszed, tetted.

2016. jan. 25. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:

De. Akinek 22 a testtömeg indexe, és úgy gondolja, ebből még fogynia kellene, mindegy, hogy mennyit, és hogy szerinte az vészes-e, vagy nem, az bizony anorexiás.

Mindazonáltal még egyetlen egy anorexiás sem hitte el magáról, hogy az.

2016. jan. 26. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:
A Férjem erre szokta azt mondani, aki hülye, haljon meg. Ugysem segithetünk egy ilyen száraz csonton, amit nem a fiuk,hanem a kutyák szeretnek csak.
2016. jan. 27. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!