Kamilla27 kérdése:
A palacsintáról lenne szó véletlenül több cukrot tettem a palacsintába. Tehát ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
mit tegyek hogy sütés közben ne ragaggyon le a palacsinta?2016. jan. 19. 20:40
1/4 anonim válasza:
*ragadjon
Tegyél kis olajat/olvasztott vajat is a tésztába, az segít a letapadás ellen.
2/4 szaszaa11 válasza:
A palacsintába mióta rakunk cukrot egyáltalán? Sóval készül.
3/4 anonim válasza:
Nehéz ügy, én már csak azért sem teszek cukrot a palacsintába, mert úgy könnyeben ragad vagy ég meg, már nem emlékszem, melyik, ezer éve cukortalanul sütöm.
Több zsírban sütném (bele sosem keverek zsírt, mert ugyanúgy kell alá akkor is a tapasztalataim szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!