1/8 anonim válasza:
Ki, hol mikor? Mert erröl még nem hallottam.
De ha netán KELT palacsintáról beszélsz, akkor érthetö, az ugyanis akkor kevésbé szíva be a sütéshez használt olajat.
Ettöl függetlenül sem látok benne semmi probléma´t, a sütésnél eleve elpárolog az alkohol.
2/8 anonim válasza:
Te most a Gundel-palacsintáról beszélsz,ami egy több,mint 100 éves recept?
3/8 anonim válasza:
Én azért is teszek bele, mert imádom az ízét a sütikben (magában nem.) Nálam a sütirecept úgy kezdődik, hogy "végy egy pohár rumot." :-)
4/8 anonim válasza:
Bár raknának! De a rum drága és még nem találkoztam olyan palacsintával amiben lett volna.
6/8 anonim válasza:
Én nem rakok bele, bár ha valaki tesz a tésztájába, az alkohol kisül belőle, tehát ha ezzel van a gond nyugodtan ehetsz belőle.
7/8 anonim válasza:
Íze miatt vagy azért hogy ne vegye fel sütéskor a zsiradékot.
8/8 anonim válasza:
Miért ne, a rum szinte minden sütihez passzol, a palacsintához is.
Az alkohol miatt nem kell aggódnod, mint már írták sütés közben elillan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!